luni, 2 aprilie 2012

Jocurile Foamei-filmul

Bună! Pun pariu că ați auzit toți de marea apariție a filmului The Hunger Games, și probabil sunteți curioși despre ce e vorba.

Mai întâi vă recomand ca înainte să îl vedeți să citiți cărțile(care sunt pe măsură).

Eu l-am văzut ieri(într-o calitate proastă ce-i drept) însă am rămas profund impresionată. Este un film ce merită văzut fără doar și poate, cu un puternic impact emoțional.

”Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros –Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si... viu.” citat luat de pe Nemira

Nu e de mirare că a bătut toate recordurile la încasări după numai 8 zile. Traileru-ul e aici , voi decideți dacă merită sau nu văzut!

And may  the odds be ever in your favour!

 

6 comentarii:

  1. Corect... este un film puternic, impresionat, prin dorinta, prin jertfa. Merita

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer chiar m-a impresionat, mult mai mult decat ma asteptam. Deja a creat o isterie in randul adolescentilor, vad.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau sa-l vad:D neaparat:D pare prea fain ...

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu dsp isterie, cert este ca are mesaj!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut foarte mult! Recomand la fel ca tine sa se citeasca cartile inainte.

    RăspundețiȘtergere