vineri, 6 aprilie 2012

Moștenirea ucigașă-recenzieBună tututor. Azi am decis să mă înscriu la concursul de Paște organizat de Litera. Și pentru că trebuie să fac recenzia unei cărți publicate de ei...am ales Moștenirea Ucigașă de Gareth P. Jones. E adevărat că am citit-o mai demult, dar cărțile nu se demodează nici o dată, nu?

Mie una mi-a plăcut extrem de mult cartea, povestea în sine și finalul total neașteptat.Și ceea ce m-a atras în primul și primul rând a fost coperta amuzantă.

Este vorba despre gemenii Lorelli şi Ovid Thornthwaite, care se urăsc de când se știu și nu contenesc în a născoci tot felul de planuri pentru a-și face rău unul altuia. Sunt orfani, moștenitori ai unei averi imense, ei bine asta e rețeta pentru o carte de milioane!

Acum, o nouă încercare îi pune pe cei doi în situația de a colabora, un pericol ce îi amenință pe cei doi legat de împrejurările morții părinților lor. Dacă vor putea trece cei doi peste neînțelegerile și ura cu sursă neindentificată și vor lucra împreună, vă las pe voi să alfați citind cartea!

xoxo Ad.

2 comentarii: