miercuri, 13 februarie 2013

vALLuntar 2

După realul succes al primei ediții, prietenii noștri de la editura ALL revin cu ce-a de-a doua ediție vALLuntar! Iată detaliile:

vALLuntar 2013 <<Anul acesta bloggerii participanţi în campanie vor primi câte un copac pentru fiecare 15 comentarii la recenzia publicată pe blogul lor la o carte ALL.

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro. El trebuie să le citească şi să îşi scrie părerea despre cărţi pe blogul personal.
Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.“Suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu vALLuntar. Atât pentru succesul mare pe care l-a avut prima ediţie, cât şi pentru componenta nouă pe care am adăugat-o anul acesta. Credem că este responsabilitatea noastră ca editura să plantăm copaci şi acesta a fost motivul pentru care am decis că la a doua ediţie obiectul voluntariatului să fie plantarea de copaci. Vă aşteptăm şi vă invităm la citit, la plantat, la promovat lectura şi voluntariatul în număr cât mai mare!”, a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.

Despre modalitatea de participare puteţi citi în regulamentul campaniei, ce se găseşte aici. Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile noastre de Facebook: Editura ALL şi Strada Ficţiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.

Campania se desfăşoară în perioada 4 februarie – 7 aprilie după cum urmează:

4- 17 februarie – înscrierea în campanie
18 februarie – 24 februarie – trimiterea cărţilor
24 februarie – 23 martie – lectură şi recenzie
25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor>>

Desigur că m-am înscris și abia aștept să fac cele două recenzii, iar pe voi vă invit să comentați și împreună să îi punem la treabă pe cei de la ALL și Romsilva!

Regulamentul AICI.

2 comentarii:

  1. [...] de toate vreau să menționez că această recenzie face parte din campania vALLuntar 2, înițiată de editura All în parteneriat cu RomSilva. La fiecare 15 comentarii ei vor planta un [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. [...] recenzie face parte din campania vALLuntar inițiată de editura ALL cu sprijinul RomSilva. La fiecare 15 comentarii cei de la RomSilva vor [...]

    RăspundețiȘtergere