duminică, 17 iunie 2012

Naluca si naucul-Recenzie"Năluca


Nu e vina mea că m-am născut frumoasă, cu păr blond şi mătăsos şi un simţ ascuţit a ceea ce lumea NU trebuie să poarte. Şi totuşi, viaţa mea nu e perfectă, mai ales de când am murit. Călcată de autobuzul şcolii plin cu tocilari ─ să existe oare o soartă mai oribilă? Se pare că da... mă fac nevăzută, făptura mea dispare şi reapare, fără să o pot controla. Şi, peste toate, singura persoană care poate să mă vadă sau să mă audă este Will Killian, un ratat şi un fraier TOTAL, iar el refuză să mă ajute!
Trebuie să capăt control asupra vieţii mele de după moarte, şi asta repede, înainte să dispar pentru totdeauna. Dacă l-aş putea convinge pe Will să vorbească cu mine, aş avea o şansă. Dar asta înseamnă să-i încredinţez secretele mele... iar eu nu mă încred în nimeni, viu sau mort!

Năucul

Mama crede să mi-am pierdut minţile.  Psihiatrul meu vrea să mă închidă într-un ospiciu. Practic, viaţa mea e tare naşpa. Şi asta a fost înainte ca Regina Balului să înceapă să mă bântuie. Alona Dare a fost o adevărată pacoste când era vie; moartă, e şi mai rău.

Mda, eu pot să văd, să aud şi să ating fantomele. Acum, când mai am doar câteva săptămâni de şcoală, tot ce vreau e să termin cu bine liceul şi să plec de aici.  Dar cu o majoretă moartă care nu vrea să mă slăbească deloc, şi o nouă fantomă violentă care mă vrea mort... am încurcat-o.

Alona şi cu mine am putea să ne ajutăm reciproc... asta dacă am încerca să nu ne mai urâm atât de tare.

Da, vezi să nu!"

SURSA

Am primit aceasta carte de la Oana si tin sa ii multumesc inca o data pentru ea.

Cartea asta chiar merita citita pentru ca aveti si ce invata din ea si anume ca nu ar trebuii sa existe diferente sociale si ca oamenii chiar le pot depasii, daca vor.

Povestea este extrem de amuzata si e imposibil sa lasi cartea din mana, limbajul este unul care te face sa intrii in poveste de parca ai fi spectator nu cititor, iar personajele sunt extrem de carismatice, preferata mea este Alona :)

Asa ca daca vara asta vrei sa te distrezi, asa cum numai noi, book-a-hoolicii, stim: trebuie sa cistesti cartea asta!

Nota: 5/5.

O puteti comanda de Aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu