joi, 29 martie 2012

Despre BAC și Campania ”Blogosfera recită”

Bună!
Nu am mai scris de mult pe aici(și nici Forbidden deși mulți m-au întrebat de el) și țin să îmi cer scuze, daaaaaaaaar mă pregătesc pentru examenul de Bacalaureat și asta îmi ocupă destul de mult timp(dadaaa, o sa fie circ și anul ăsta cu camere și elevi nepregătiți).

Maai nou am aflat (!!cu 3 luni înainte) că s-ar putea să dau și examen de admitere(la ASE București)...ba  se dă ba nu se dă, nu mai pricep nimic. Mna..dacă voi știți mai bine vă rog să vă aruncați cu părerea în comentarii :))

Așaaa, lăsând la o parte partea cu probleme, țin să vă anunț că m-am înscris într-o campanie ”Blogosfera recită”, unde un număr de 98 de bloggeri recită câte o strofă din poezia Luceafărul, hihi, să vedem ce iese.

 

Acestea fiind spuse: xoxo,

Ad

4 comentarii:

  1. Buna :) Succes la bac anul asta, o sa fie mare nebunie. Iar cat despre admitere la ASE, eu stiam ca se da examen in vara. Si eu ma pregatesc sa intru tot acolo, dar peste un an. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Paai..eu stiam ca acest an nu se da examen, am sunat la ei si asa mi-au zis, acum a aparut nu-stiu-ce ordonanta de la guvern si cica toate facultatile ar fi obligate sa organizeze examen, dar fiind cu mai putin de 6 luni inainte de examen nu stiu ce sa zic. Si a mai aparut un update prin care se informeaza ca nu e chiar obligatoriu ca toate facultatile sa organizeze examen. DEEci eu sunt foarte confuza

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci in concluzie cea mai buna solutie e sa te pregatesti bine pentru orice va urma :)

    RăspundețiȘtergere