joi, 12 septembrie 2013

5 lucrui pe care le iubesc la tine


Dreams

1. Sufletul tău.
Sună clișeic, da. Dar acest clișeu are milioane de sensuri. Eu îți iubesc sufletul. Sufletul tău e plin de trandafiri, de nori albi nesfârșiți și orice ai spune știu că e așa mereu, că prin orice ai trece în sufletul tău nu există furtună, nici ploi reci de toamnă, nici fulgi înțepători de nea.

2. Nu poți fi rău, deși de multe ori încerci. Mă amuzi și o știi. Știi că te privesc mereu în încercările tale de evadare din cercul ăsta vicios al candorii și bunătății. Și mai știi, o știm amâdoi, că te întorci la mine cu aceiași ochi de copil, ce-și cer iertare deși nu au pentru ce.

3. Înțelegi mai multe decât lași să se vadă, critici și dezbați cu tine. Nu te arunci în conversații inutile, care n-au scopuri nobile. Ești tăcut, chiar dacă spui atât de multe!

4. Și chiar de spui multe, puțini sunt cei în stare să te citească, să rezoneze, să te judece pe drept. 
Sunt mulți ce te aprobă în căutarea de aprobare. Sunt și mai mulți care te apreciază sperând să primească apreciere. Dar, câți dintre ei văd scopurile tale? Câți dintre ei știu că tu ai și temeri? Că sub zidul frumos decorat stă un copil ce crește cu fiecare vis, un fel de hrană maturizatoare? Doar copilul din mine.

5. Și mai iubesc la tine faptul că ai lucruri pe care să le iubesc. Că generezi iubire, că o ceri involuntar, tăcut. Că, dimineața, mă trezesc zâmbind, iubind, trăind. Și să trăiești, tu știi cel mai bine. Mai știi? A fi în viața nu înseamnă a trăi!

2 comentarii:

  1. Genți de mână, umbrele, pantofi, ochelari de soare, portofele, agrafe de păr, bentițe de păr - acestea și multe alte accesorii pentru doamne și domnișoare pot fi găsite la MOHITO. O varietate de culori și stiluri vă permite să alegeți produsele perfecte care să se potrivească stilului dumneavoastră. Fie că sunteți fan al minimalismului sau dimpotrivă, avem accesorii trendy și feminine pe care le veți adora!

    RăspundețiȘtergere
  2. Haine de damă casual, elegante, de nuntă, de lucru Diverse croieli, stiluri, culori Propuneri pentru femei la modă Alegeți cel mai bun stil la MOHITO!
    https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte

    RăspundețiȘtergere