joi, 12 iulie 2012

Eve-Sacrificiul de Anna Carey


IUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ

Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.

NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!

În dimineața aceasta am terminat și eu de citit acest volum și cum v-am obișnuit pun repede mânuțele să va împărtășesc impresiile despre ea( cât se poate de subiective, că de, ne permitem).

Desigur ca Maria și Julia m-au avertizat despre final, cum că ar fi de-a dreptul uluitor și că a șocat majoritatea fanilor, că ele au rămas uimite și abia așteaptă următorul volum și, cum am o imaginație debordantă, mi-am inchipuit o grămadă de scenarii: Eve îl uită pe Caleb și devine o snoabă, Caleb era gay?!, Caleb vine călare pe un unicorn roz cu steluțe si o ia pe Eve din Califia, se căsătoresc pe un nor și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți..., dar nu mi-aș fi imaginat tocmai că....hei! Ce fac? Fără spoilere. :D.
În acest volum, Eve, trebuie să ia într-adevăr  niște decizii cel puțin extrem de dificile. Acțiunea nu este lipsită de farmecul protagonistei cu care toți ne-am obișnuit, nici de suspans. Pfaa...nici nu am cuvinte să o descriu și cred că cei care au citit-o deja mă înțeleg pe deplin.

De data asta vă întreb și pe voi, cei care deja ați citit volumul acesta, ce părere aveți? Așteptați(mult și bine după cum se anunță) cu sufletul la gură partea a 3 a(ultima)?

Notă: 5/5.

6 comentarii:

 1. A fost super cartea. Deja si eu am in minte o groaza de scenarii pentru partea a treia:)). Sunt chiar curioasa ce se va intampla cu Charles pe mai departe.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie imi place de Charles:)), l-as fi lasat pe Caleb.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si mie. Dar deja e o situatie Stefan-Elena-Damon. Boring:)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Mhm...nu chiar:)) Ca Evei nu ii place de el:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Sper ca nu:))), se termina cu vol 3.

  RăspundețiȘtergere