luni, 13 februarie 2012

Recenzie- Magazinul de sinucideri

Hei! Am revenit cu o altă recenzie în cadrul campaniei vALLuntariat. De acestă dată am să vă vorbesc/scriu despre Magazinul de sinucideri-Jean Teule.

Încep prin a spune că, deși citind titlul mă așteptam la o poveste lugubră și lipsită de umor, cartea m-a surprins într-un mod cât se poate de plăcut.Nu știu dacă genul acesta de umor negru îi este specific autorului, însă mie mi-a plăcut fără doar și poate.


Totul începe cu o familie care își dăruiește viața magazinului, deloc obișnuit, de sinucideri, fiind convinși că viața nu își are rostul. De asemenea nici unul din ei nu are voie să se sinucidă(altfel cine i-ar fi ajutat pe alții?), ei îți stau la dispoziție cu detalii și intrumentele necesare unei sinucideri stilate, rapide sau rasunătoare. Dar povestea  ia cu totul o altă turnură când în familia Tuvache se naște Alan, baiatul ce este scandalos de optimist, mereu zâmbitor, iubitor și fără griji. Dacă el va reuși sau nu să schimbe destinul opac al familiei Tuvache vă las pe voi să ghiciți sau să citiți!
xoxo Ad.

5 comentarii:

  1. am mai citit recenzii despre cartea asta si daca la inceput titlul ma speria, pot sa spun ca acum sunt gata sa o citesc:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit-o si am scris despre ea :) Mi-a placut, m-am distrat, foarte haios scrisa, dar in continuare ma haituieste ultima fraza a cartii. Merita citita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da..pe mine ultima parte, e neasteptata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cartea asta îmi aminteşte de serialul Six feet under. L-aţi văzut?

    RăspundețiȘtergere