vineri, 10 februarie 2012

P.S: Te iubesc, o carte-o lume

Bună tuturor! După cum v-am anunțat, voi face recenzia cărții mai sus menționate, în cadrul campaniei vALLuntariat.


În primul rând ceea ce m-a făcut să citesc acestă carte este faptul că am mai citit o carte de aceeași autoare: Suflete pereche.

Și acum să trecem la subiect:

Cartea debutează cu Holly intr-o dispoziție extrem de neplăcută, dezolantă, nici nu e de mirare pentru că soțul ei, Gerry, murise cu puțin timp în urmă. Acesta însă nu o părăsește total ci îi lasă acesteia zece scrisori prin care o ajută să treacă peste tragica pierdere. Holly, deși călcâdu-și uneori pe suflet, îi îndeplinește toate cererile și, în final ajunge chiar să își regăsească fericirea.

Fie că e vorba despre o nouă lampă, sau karaoke în fața a zeci de spectatori, Holly face tot ceea ce bunul ei soț o îndrumă prin cele zece scrisori, prin ele simțindu-i încă prezența.Ea își repune viața pe roate,iși recapătă optimismul și în același timp  este un exemplu pentru noi toți că viața merge înainte și că poți găsi fericirea  după o astfel de pierdere devastatoare.

Nu uitați! Fiecare comentariu înseamnă 3 minute de vALLuntariat, plus recenzia încă 15, haideți să îi punem la treabă!
xoxo Ad.

14 comentarii:

  1. Pare super. Trebuie sa o citesc si eu <3
    Ma intreb cum se termina.

    RăspundețiȘtergere
  2. O carte cu o poveste minunata. O adevarata lectie de viata, dupa parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit si eu aceasta carte . Este minunata si merita fiecare clipa si fiecare rand citit . La un moment dat , mi-am dat seama ca incepusem sa ma intristez ca avea sa se sfarseasca povestea LOR deoarece intrasem cu totul in acea lume si trairile lor erau la unison cu ale mele. ( si Suflete Pereche de Checilia Ahern e extraordinata ) Enjoy it ! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant, cred ca o s-o cumpar si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O carte cu o poveste minunata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi inchipui cat de minunata poate fi aceasta carte! Subiectul este captivant din ce reiese de aici si cred ca este un must read!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant. Pare o carte buna pentru perioadele cand ma simt deprimat. O s-o caut pe la librarii :D

    RăspundețiȘtergere
  8. am vazut filmul, dar n-am apucat sa citesc cartea. Mi s-a parut un pic previzibil sfarsitul, dar modalitatea prin care a ajuns acolo ingenioasa.Sunt convinsa ca mi-ar fi placut cartea, dar din nefericire daca am vazut filmul nu mai am rabdare sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. La mine e fix invers, dupa ce am citit cartea nu as mai avea rabdare sa vad filmul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut filmul. Nu-mi mai dezlipeam ochii de Richard Butler :)

    RăspundețiȘtergere
  11. :D daca filmul e bine facut, atunci ma uit, dar in general ma enervez ca nu-i ca-n carte si prefer sa consider cartea ceva total diferit de film. Insa invers nu pot. Chiar daca o carte este mult mai plina de amanunte, faptul ca stiu deja rezumatul cartii ma face sa nu o mai pot savura pe masura ce descopar actiunea. Atunci cand citesc, imi trag propriile concluzii si vreau sa citesc mai departe ca sa imi convirm propriile ipoteze sau pareri. Cand stiu deja despre ce este vorba si cum se termina, nu ma mai pot juca de-a ghicitul si nu mai am spor la citit :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt sigura ca e mai faina cartea de la All decat filmul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Şi Butler cine era, soţul mort sau noul iubit? E clar, trebuie să văd şi filmul, să citesc şi cartea! În orice caz, interesantă ideea asta cu scrisorile, deci Gerry ştia că va muri dacă a avut timp să le scrie.

    RăspundețiȘtergere